Редактор: e-mail: Снимка: Иван Бакалов, фейсбукЖурналистът Иван Бакалов смята, че евентуална партия

...
Редактор: e-mail: Снимка: Иван Бакалов, фейсбукЖурналистът Иван Бакалов смята, че евентуална партия
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Партията на служебните министри ще разбърка картите и най-пострадали ще са ДБ и ИБНИ

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Иван Бакалов, фейсбук

Журналистът Иван Бакалов счита, че възможна партия на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев ще разбърка съществено политическата конюнктура у нас.

Ето какво написа той в профила си във фейсбук:

" Само за няколко дни Демократична България отхвърли диалози с Българска социалистическа партия, след това Христо Иванов разгласи, че може да договарят с ГЕРБ, в случай че те се отрекат от Борисов, а в този момент моли Българска социалистическа партия да задържи мандата до закриване на спецсъда. Корнелия ей така ще си го подмята мандата във въздуха, щото я е помолил Христо Иванов....
Нещо не е наред. Вродените недостатъци на Демократична България излизат нескрито. 
Новата партия на служебните министри ще успее даже за два месеца да разбърка картите и най-пострадали ще са Демократична България и ИБНИ. Защото партията Х на Кирил Петков няма да откаже диалози с Българска социалистическа партия, нито ще понижи " изчегъртването " на ГЕРБ.
И незабавно от Демократична България оповестиха, че са съидейници с Кирил Петков и да си го вземат при тях, да се обединят. Да, но това подсигурява спад на доверието в служебните министри. В тях виждат нещо ново и друго, а не подсилване на дефектното ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР